понеділок, 18 квітня 2016 р.

Улюблені книги дітвори









Джоан Кэтлин Роулинг (англ. Joanne Kathleen Rowling) — невероятно популярная английская писательница, автор серии романов о Гарри Поттере (1997—2008), переведённых на десятки языков, в том числе и на русский. Офицер ордена Британской империи, Кавалер ордена Почётного легиона, Кавалер ордена Улыбки, лауреат премии Хьюго.
КвітГа́ррі Джеймс По́ттер (англ. Harry James Potter) — вигаданий персонаж і головний герой знаменитої серії романіванглійської письменниці Джоан К. Ролінґ.
Історія описує події у Школі Чарів і Чаклунства Гоґвортс, де його найкращими друзями є чарівники Рон Візлі і Герміона Ґрейнджер. Його найцікавішою особистою прикметою є шрам у вигляді блискавки на лобі, який з'явився, коли Темний ЛордВолдеморт спробував вбити Гаррі ще малям, застосувавши закляття смерті Авада Кедавра. Волдеморт також, крім багатьох непокірних, вбив батьків Гаррі і зруйнував їхній будинок 31 жовтня 1981 року. Гаррі є знаменитим на увесь чаклунський світ через те, що він був єдиною особою, яка вижила після Авада Кедавра і цим спричинила крах ЛордаВолдеморта.....


Всеволод Нестайкоо

с

мТОРЕАДОРИ З ВАСЮКІВКИ 
Трилогия про пригоди двох друзів 
навтики 

«Тореадори з Васюківки» - це пригодницька повість, в якій розповідається про веселі та кумедні пригоди двох нерозлучних товаришів – Павлуші і Яви. У цих хлопців завжди море фантазії, безліч цікавих ідей і задумів. Інколи ці задуми втілювалися не так, як планували товариші. Ох, і діставалось тоді хлопчакам! Проте, попри їхні витівки, і рідні, і друзі люблять їх. Герої книги дивують і радують нас своєю кмітливістю, винахідливістю, надзвичайною активністю і життєрадісністю, добротою своїх сердець.




Книга Льюїса Керролла «Аліса в Країні чудес»


Життя сучасної людини таке, що вона постійно кудись біжить, про щось тривожиться і бажає скоріше щось зробити. А ось про чудеса зовсім забуває. Але є люди, які помічають їх, люблять, і вони з ними трапляються! Дівчинка Аліса - живий тому приклад.

 Содержание

Немає коментарів:

Дописати коментар